Fikk «pes» av verdensmestere

Postet av Bergens Roklub den 16. Apr 2015

Fikk «pes» av verdensmestere

God gammeldags og beintøff sirkeltrening sto på programmet for skoleungdommen. Men instruktørene var ingen hvem som helst!

Klasse 8B ved Brannfjell skole på Ekeberg er blant de 1500 åttendeklassingene som skal delta på Aktiv2015 i Lillestrøm fredag 24. april. Da har Norges Varemesse invitert alle 8. klassinger i Oslo og Akershus til aktivitetsdag. Onsdag fikk klassen overraskende besøk av Aktiv2015 og verdensmesterduoen i dobbeltsculler, Kristoffer Brun/Are Strandli. Sammen gjennomførte de oppvarming til festivalen.

Ute av komfortsonen

Ro-duoen Kristoffer Brun og Are Strandli er vant med seriøse oppgaver og har blant annet VM-gull på CVen.

- Dette er en stor utfordring. Jeg er litt «shaky» nå – det er litt utenfor vår komfortsone å være gymlærere, innrømmet de før timen startet.

- Ingen av oss har erfaring som gymlærere. Men supermotiverte ungdommer gjorde jobben enkel. Dette er opplevelser som er gode å ha med seg til OL i Rio når det kommer til å koke som verst, sa VM-vinnerne fra 2013 som legger listen høyt i OL om et år.

Norges største aktivitetsfestival

Gymtimen på Brannfjell er en oppvarming til Aktiv2015 som arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 24. til 26. april. Da blir Norges Varemesse bygget om til Norges største trenings- og aktivitetssenter. Aktiv2015 er et helgearrangement fylt med over 100 aktiviteter klare til å prøves! De besøkende oppfordres til å komme i treningstøy, ha det gøy, bli inspirert og dra svette og lykkelige hjem.

- Ja til mer fysisk aktivitet!

Arrangementet passer for alle, så ta med deg familien og vennegjengen og prøv noe helt nytt.Aktiv2015 samarbeider med over 20 særforbund under Norges Idrettsforbund og Helsedirektoratets kampanje «Dine30». Roforbundet er også blant de allierte.

- Roforbundet har engasjert seg sterkt i denne festivalen og vi stiller opp for en god sak. Vi støtter opp om daglig fysisk aktivitet i skolen, sier Brun og Strandli.

Bilder:

«Gymtime_1»

Åttendeklassingene ved Brannfjell skole i Oslo fikk kjørt seg hardt da ro-verdensmester Kristoffer Brun bød på en litt annerledes gymtime på onsdag. (Foto: Morten Broks/Aktiv2015)

«Gymtime_3»

Roerne Are Strandli (t.v.) og Kristoffer Brun slo et slag for fysisk aktivitet hver dag på skolen da de trente åttendeklassingene ved Brannfjell skole onsdag. Glade elever fikk gratisbilletter til Aktiv-festivalen. (Foto: Morten Broks/Aktiv2015)

Om Aktiv2015

Aktivfestivalen er et arrangement fylt med over 100 ulike aktiviteter klare til å prøves! Du kan blant annet oppleve engasjerende foredrag, møte kjente idrettsprofiler, få muligheten til å prøve de nyeste trendene innenfor trening, kosthold og velvære eller motta gode tilbud på treningsutstyr og gadgets.

Åpningstider for festivalen:

Fredag 10-18

Lørdag 10-18

Søndag 10-18


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.