Terminlisten for 2015 er klar

Postet av Bergens Roklub den 10. Des 2014

Terminlisten for neste år er nå klar. Sjekk ut roing.no for de
taljer.

Legg spesielt merke til at NM i romaskin neste år skal arrangeres i Bergen. Datoen er 7. februar, og vi satser på godt oppmøte fra Bergens i alle klasser.

Nytt for neste år er også at NM skal arrangeres i Stavanger 19 - 20 september. Så vi slipper heldigvis den lange tilbaketuren over fjellet fra Årungen denne helgen.

Så folkens, det er bare å gjennomføre den tunge treningsjobben, krysse av i kalenderen og starte planleggingen.... Våren og regattasesongen 2015 kommer snart..Julepause for Skeietreningen

Postet av Bergens Roklub den 8. Des 2014

Det blir ikke sirkeltrening på Skeie 8. og 15. desember. Oppstart etter juleferien blir 5. januar 2015.

For de som ønsker å trene disse to mandagene, blir det trenining i roklubben fra 19 til 20:30.
Vintertreningen er i full gang

Postet av Bergens Roklub den 28. Nov 2014


Regattasesongen 2014 er forlengst avsluttet og vintertrengingen er godt igang. Det meldes om god aktivitet i alle treningsgruppene. Nytt av året er at sirkeltrening, romaskin, vekter og løping suppleres med roøkter i helgene. Sist lørdag var det supre forhold og 3 dobbeltfirere fra klubben på vannet. Første testuke er også vel tilbakelagt, og det meldes om nye personlige rekorder for de aller fleste. Kanskje kan vi ro helt frem til jul ?Ny layout på hjemmesiden...

Postet av Bergens Roklub den 28. Nov 2014

Omsider er den nye hjemmesiden for Bergens Roklub på plass. Vi håper at den skal gjøre det lettere for alle å få oppdateret informasjon om hva som skjer i klubben. Alle medlemmer i klubben kan publisere blogginnlegg på siden (bruk samme bruker og passord som i Minidrett); på denne måten håper vi å få en litt mer dynamisk side enn den gamle. Vi håper derfpr å se stadige oppdateringer fra treninger, regattaer, samlinger, fester og andre begivenheter i klubben.