Begynne å ro?

Roing er en kjempefin idrett for ungdommer som like å trene og ha det gøy sammen. Bergens Roklub har en egen nybegynnergruppe som trener 3 ganger i uken gjennom vinteren. I sommerhalvåret er vi på vannet så snart forholdene tillater det.

Er du 12 år eller eldre, og kan svømme, kan dette være noe for deg. Ta kontakt med Petter (petwie@online.no) for mer info.

Alle nye medlemmer må registrere seg i klubbens register på KlubbAdmin. Dette gjøres lettest ved å opprette en bruker på www.minidrett.no, og derfra sende en søknad om medlemskap i Bergens Roklub. Alternativt kan personalia (navn, fødselsdato, adresse, tlf, mail) sendes til Petter på mail, så legger vi det inn. Kontigenten for nybegynnere er for 2016 på 990,- per år.

En liten youtube video fra VM 2014 som viser litt av det fine med roing: