Begynne å ro?

Roing er en kjempefin idrett for ungdommer som like å trene og ha det gøy sammen. Bergens Roklub har en egen nybegynnergruppe som trener 3 ganger i uken gjennom vinteren. I sommerhalvåret er vi på vannet så snart forholdene tillater det.

Er du 12 år eller eldre, og kan svømme, kan dette være noe for deg. Ta kontakt med Anders Fiskerstrand (anfisker@hotmail.com) for mer info.

Alle nye medlemmer må registrere seg i klubbens register på KlubbAdmin. Dette gjøres lettest ved å opprette en bruker på www.minidrett.no, og derfra sende en søknad om medlemskap i Bergens Roklub. Alternativt kan personalia (navn, fødselsdato, adresse, tlf, mail) sendes til Anders på mail, så legger vi det inn. Kontigenten for nybegynnere er for 2019  på 1050,- per år.

En liten youtube video fra VM 2014 som viser litt av det fine med roing: